Sobre mi

A què em dedico? Què vaig estudiar?

Actualment treballo com a mestra i tutora a l’escola Jesuïtes Casp de Barcelona. Aquest curs estic amb els infants de 5-6 anys.

Vaig estudiar a Blanquerna la diplomatura de Mestre d’Educació Infantil. Més endavant, vaig decidir fer el Postgrau de Desenvolupament Psicomotor de 0 a 8 anys, a la Universitat Autònoma. 

Considero que és important, com a docent, una formació continuada. Els últims anys m’he adonat que tot el que té a veure amb les TIC i la difusió i divulgació de temes educatius m’apassiona fins a nivells de voler dedicar-m’hi en el futur. Per aquest motiu els últims mesos he cursat, a la UOC, diferents cursos relacionats amb les noves teconologies i educació i aquest any he començat a realitzar el màster d’e-learning Educació i TiC. 

Quins són els meus interessos i aficions?

Sóc una apassionada de les noves tecnologies i, ja que també m’encanta “sortir de la meva aula” i anar una mica més enllà com a mestra, els últims mesos he començat a fer difusió de temes educatius per les xarxes, on intento mantenir-me bastant activa donant tips i veu a tot allò que crec que és interessant per a altres mestres, famílies i educadors diversos, ja sigui generant o compartint contingut de tot tipus, des d’infografies, articles o episodis de podcast. 

Per allotjar i aglutinar tot aquest contingut que comparteixo a les xarxes socials, he creat aquest web. Hi trobareu un blog amb molts articles relacionats amb l’educació i els infants i els episodis del podcast amb entrevistes a diferents professionals o reflexionant sobre diferents temàtiques del món educatiu.

Tot el que tingui a veure amb l’esport també m’agrada molt. He jugat i sigut entrenadora de bàsquet molts anys i, últimament m’he aficionat al running. Sóc una fidel defensora de la importància de l’activitat física i dels hàbits saludables en els infants. Si de petits són actius i estan sans, com a adults també ho seran i contribuiran a crear una societat amb menys obesitat.

A %d bloguers els agrada això: