ELIMINAR TOTALMENT ELS ANUNCIS ONLINE DE MENJAR PORQUERIA ÉS LA FORMA MÉS EFICAÇ DE PROTEGIR ELS INFANTS

❌📺🙇🙇🏻‍♀️

“La publicitat de menjar porqueria funciona. És per això que les empreses d’aliments gasten centenars de milers de dòlars, euros, lliures… cada any, mantenint els seus productes alimentaris poc saludables al centre de l’atenció. Hi ha molts tipus diferents de contingut i tècniques publicitàries que utilitzen les marques, el que significa que el menjar porqueria ocupa un lloc central a la ment dels infants, ja sigui mentre veuen vídeos, a les xarxes socials o jugant. La regulació en aquest entorn tan complex és un desafiament, per la qual cosa eliminar per complet els anuncis d’aquest tipus d’aliments és la forma més efectiva de garantir que els infants obtinguin la protecció que mereixen”. 
Caroline Cernyy

📝Obesity Health Alliance

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: