COM ES MESURA L’IMPACTE QUE TÉ EL MESTRE EN ELS SEUS ALUMNES?

👩🏼‍🏫Molts estareu d’acord amb mi en que el valor social de l’educació està per sobre de les notes que els estudiants treuen en els exàmens (sovint extremadament reduccionistes i carregats d’etiquetes). El nostre paper com a educadors compleix una funció social, pel bé comú de la societat, que ha d’estar per sobre d’aquests factors.

☠️I és que com bé diu David Burgess al llibre “Teach like a pirate”: ”M’oposo a reduir la formació, el creixement i el desenvolupament dels meus alumnes a una nota. Gran part del que és realment important a llarg termini simplement no apareix a l’informe de notes de final de trimestre”.

🎨Els alumnes faran coses increïbles si pots dissenyar una classe i un entorn que siguin positius i potenciadors. Suscitar i superar reptes, crear vincles i forjar connexions positives amb l’escola no provocaran directament unes millors notes en els exàmens, però sí crearan millors persones. 

🏆No és això el que realment volem aconseguir? 

🐾No és d’aquesta manera com el mestre ha de deixar empremta en els seus alumnes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: